Όροι Χρήσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η «Πολιτική Απορρήτου» περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο ο ιστότοπος sponsorships.betshop.gr, που διαχειρίζεται η B2B Gaming Services (Malta) Limited (στο εξής αναφερόμενη ως "εμείς" ή "εμάς"), αντιμετωπίζει τα προσωπικά σας δεδομένα και τα δεδομένα που μας παρέχετε ώστε να διαχειριζόμαστε τη μεταξύ μας σχέση.   H B2B Gaming Services (Malta) Limited χρησιμοποιεί τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας.

Οι προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε, (είτε μέσω της ιστοσελίδας sponsorships.betshop.gr, είτε με οποιονδήποτε άλλο παρόμοιο τρόπο), και τα δεδομένα σας, διατηρούνται από εμάς βάσει της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου.

Ποιοι Είμαστε

Ο ιστότοπος www.betshop.gr, λειτουργεί από την εταιρία B2B Gaming Services (Malta) Limited, η οποία έχει έδρα τη Μάλτα, διεύθυνση, 170, Pater House, Level 1 (Suite A41), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Μάλτα και e-mail : info@b2bgamingservices.com).

Η B2B GAMING SERVICES Ltd έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) με αριθμούς αδείας Τύπου 1: HGC-000026-LH και Τύπου 2: HGC-000027-LH οι οποίες εκδόθηκαν στις 5/7/2021 και ισχύουν έως 5/7/2028.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

στο e-mail : dpo@b2bgamingservices.com

Γιατί Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα

Προκειμένου να περιηγηθείτε στον ιστότοπο www.sponsorships.betshop.gr δεν απαιτείται η καταχώριση προσωπικών δεδομένων.

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται προκειμένου να σας αποστέλλονται ενημερώσεις για τις εξελίξεις και νέα από τους χορηγούμενους μας θα σας ρωτήσουμε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς ή τρίτους, όπως τις εταιρείες εταίρους μας, για λογαριασμό μας, ενημερωτικά κείμενα ή ειδοποιήσεις. Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να δώσετε ή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο sponsorships@betshop.gr

 

Εφόσον υποβάλετε αίτημα για την παροχή χορηγίας και προκειμένου να εξετάσουμε τα αιτήματά σας ενόψει της πιθανότητας σύναψης σύμβασης χορηγικής συνεργασίας, θα συλλεχθούν τα δεδομένα τα οποία οι ίδιοι θα υποβάλλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα οποία αφορούν στην εταιρική σας εικόνα.

 

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ανάγκη να μοιραστείτε αυτά τα δεδομένα με τις εταιρείες εταίρους μας με τους οποίους έχουμε θεσπίσει διασφαλίσεις για την προστασία των δεδομένων σας. Η συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση γίνεται σε κάθε περίπτωση με σκοπό τη διασφάλιση της ορθής διαχείρισης της χορηγίας βασιζόμενη δε η επεξεργασία των στοιχείων στο υπέρτερο έννομο συμφέρον μας για την εξασφάλιση ότι οι χορηγούμενοι τηρούν τους όρους της συμφωνίας χορηγικής συνεργασίας.

Έχουμε επίσης έννομο συμφέρον στη διατήρηση προσωπικών δεδομένων για την προστασία μας από την πρόληψη της απάτης και για τους κινδύνων ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Αυτό μας επιτρέπει επίσης να κατοχυρώσουμε την ασφάλεια και την ακεραιότητα του ιστοτόπου μας.

Τα Προσωπικά Δεδομένα που Συλλέγουμε

Τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε, αφορούν στα ακόλουθα:

  • Προσωπικά στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας που μας παρέχονται συμπληρώνοντας τη φόρμα την οποία έχουμε στη διάθεσή σας στον ιστότοπό ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που υποβάλετε μέσω της ιστοσελίδας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επεξεργασία του αιτήματος χορηγίας.
  • Στοιχεία για επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την αποστολή ενημερώσεων, νέων και εξελίξεων που αφορούν τους χορηγούμενούς μας ή το πρόγραμμα χορηγιών.
  • Έγγραφα επαλήθευσης που παρέχονται για την ταυτότητα και άλλα έγγραφα που μπορούμε να ζητήσουμε λόγω τυχόν υποχρεώσεών μας από το Νόμο.
  • Πληροφορίες επικοινωνίας μέσω της ιστοσελίδας, του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του τηλεφώνου ή άλλων μέσων.

Δεν συλλέγουμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων σε τακτική βάση, ωστόσο, ενδέχεται να λάβουμε τέτοια δεδομένα από εσάς, εφόσον κριθεί απαραίτητο για την αξιολόγηση του αιτήματός σας και μόνο κατόπιν δικής σας εγγράφου εγκρίσεως. Θα θεωρούσαμε τα δεδομένα αυτά ισοδύναμα με τα δεδομένα για την υγεία και θα τα προστατεύσουμε ανάλογα.

Χρήση των Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies ως μέσο συλλογής πληροφοριών από ένα διακομιστή διαδικτύου για τους παρακάτω λόγους, κατά την επίσκεψη στο site. Για συγκεκριμένους τύπους cookies, απαιτείται να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας. 

Τα cookies περιέχουν πληροφορίες που μεταφέρονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστότοπο και να παρέχουμε καλύτερες και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ορισμένα από τα cookies που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου.

Εάν θέλετε να διαγράψετε τυχόν cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας ή να σταματήσετε τα cookies που καταγράφουν τις συνήθειες περιήγησής σας στην ιστοσελίδα, μπορείτε να το κάνετε διαγράφοντας τα υπάρχοντα cookies ή / και αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου του προγράμματος περιήγησής σας για να αποκλείσετε τα cookies (η διαδικασία θα διαφέρει ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης). Λάβετε υπόψη ότι με τη διαγραφή των cookies μας ή με την απενεργοποίηση των μελλοντικών cookies, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους ή υπηρεσίες στον ιστότοπο.

O ιστότοπος αξιοποιεί τα cookies για τους παρακάτω λόγους

  • Cookies για την Λειτουργικότητα, τα οποία αποθηκεύουν πληροφορίες που δίνουν τη δυνατότητα να θυμόμαστε τις προτιμήσεις του χρήστη, π.χ. προτιμώμενη γλώσσα, τύπους ταξινόμησης κλπ. Χρησιμοποιούνται επίσης για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη,(π.χ. να αποτρέπουν τους χρήστες από το να τους παρουσιαστεί το ίδιο μήνυμα δύο φορές).
  • Cookies Analytics για τη διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς λόγους ή/και για τη βελτίωση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ιστοτόπου μας ή/και για να εκτιμάται η αποτελεσματικότητά του.
  • Cookies Διαφήμισης και Στόχευσης για την παροχή προσωποποιημένου στον χρήστη περιεχομένου. Mπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης ή προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να θυμόμαστε τους ιστότοπους που έχει επισκεφθεί ο χρήστης, ώστε να καθορίσουμε ποια ηλεκτρονικά κανάλια μάρκετινγκ είναι πιο αποτελεσματικά. Τέτοια cookies μπορεί να συλλέγονται και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κλπ) για διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος, που επιτρέπουν την προβολή εξατομικευμένων και σχετικών με τις προτιμήσεις του χρήστη διαφημίσεων.

Παρακαλούμε διαβάστε εδώ τη πολιτική για cookies.

Πώς Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα

  • Για την αποστολή νέων, εξελίξεων και ενημερώσεων σχετικά με τους χορηγούμενους και με τα προγράμματα χορηγίας μας.
  • Προκειμένου να απαντήσουμε ή επικοινωνήσουμε μαζί σας μεμονωμένα σε συνέχεια ερωτήματός/σχολίου σας
  • Για την εξέταση του ενδεχομένου συνεργασίας μαζί σας
  • Δημιουργία καρτέλας σας για την εξέταση του αιτήματός σας.
  • Για την εκτέλεση σύμβασης στην οποία είστε αντισυμβαλλόμενο μέρος.

Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται σε εμάς είναι δυνατόν να παρασχεθούν σε συμβεβλημένα τρίτα μέρη για την παροχή ή και συνεχή ανάγκη για βελτιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών σε εσάς με τη διασφάλιση ότι ικανοποιούνται οι υποχρεώσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων από αυτά. Ειδικότερα, έχουν συμφωνήσει και έχουν δεσμευθεί συμβατικά μαζί μας, μεταξύ άλλων:

  • Να τηρούν εχεμύθεια,
  • Να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,
  • Να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679.

Πού Καταχωρούμε τα Δεδομένα σας

Λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή εντός των διακομιστών μας που βρίσκονται στην Ευρώπη. Δεδομένου ότι αυτοί οι διακομιστές θα μπορούσαν να είναι προσβάσιμοι μέσω κρυπτογραφημένων διαδικτυακών συνδέσεων, έχουμε δημιουργήσει επιπλέον εξασφαλίσεις και λάβει επιπλέον πρωτοβουλίες για την ασφάλεια των πληροφοριών οι οποίες στοχεύουν στη συμμόρφωση με το πρότυπο ISO27001: 2013.

Γνωστοποιήσεις Προσωπικών Δεδομένων

Μπορούμε να αποκαλύψουμε ή να μεταφέρουμε δεδομένα που μας παρέχετε ή συνυπολογισμένα δεδομένα με βάση τα προσωπικά σας δεδομένα για πολλαπλούς σκοπούς, όπως περιγράφεται παρακάτω:

Γνωστοποιήσεις σε τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών προς εσάς

Τα προσωπικά σας δεδομένα μεταφέρονται σε συμβεβλημένα τρίτα μέρη προκειμένου να πραγματοποιούνται οι ακόλουθες διαδικασίες:

  • Αποστολή νέων και ενημερώσεων σχετικά με τις χορηγίες μας.
  • Επεξεργασία αιτήματος χορηγίας.
  • Γνωστοποιήσεις σε τρίτους για την ικανοποίηση τυχόν ρυθμιστικών υποχρεώσεων και νόμιμων συμφερόντων

Σκοπός των επικοινωνιών αυτών είναι να εξασφαλιστεί:

  • Η αρτιότερη και ολοκληρωμένη επεξεργασία των αιτημάτων σας.
  • Επιβεβαίωση των προσωπικών σας στοιχείων με ηλεκτρονικά μέσα, ως προς βάσεις δεδομένων τρίτων.

Διασφαλίζουμε ότι οι μεταφορές δεδομένων καλύπτονται με κατάλληλες συμβάσεις ελεγκτών και επεξεργαστές, όπως αυτές ορίζονται στον κανονισμό γενικής προστασίας δεδομένων (EU2016 / 679).

Γνωστοποιήσεις προς τις ρυθμιστικές Αρχές

Για να ικανοποιήσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας στις αρμόδιες Αρχές συμπεριλαμβανομένων των ελληνικών φορολογικών αρχών καθώς και την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων σε περίπτωση σύναψης σύμβασης.

Μεταφορές τρίτων χωρών

Η εταιρεία δεν μοιράζεται κανένα από τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε σε τρίτους που βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή στις χώρες που θεωρεί η ΕΕ για την παροχή ισοδύναμου προτύπου προστασίας δεδομένων.

Εάν η εταιρεία θα πρέπει στο μέλλον να πραγματοποιήσει τέτοιες μεταφορές δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε τρίτους προκειμένου η εταιρεία να μπορέσει να σας παράσχει τις υπηρεσίες που ζητήσατε, θα σας ενημερώσουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα διασφαλίσαμε την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων και θα ζητήσουμε την έγκριση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ώστε να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα τηρούνται και θα προστατεύονται.

Διατήρηση και διάθεση πληροφοριών

Σε περίπτωση μη σύναψης σύμβασης τα δεδομένα σας διαγράφονται άμεσα εκτός εάν επιθυμείτε τη διατήρησή τους από εμάς για επανεξέταση κατά την προσεχή περίοδο και όχι για πάνω από ένα (1) έτος. Σε περίπτωση σύναψης σύμβασης τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν στο πλαίσιο αυτής και για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται για εκείνη την έννομη σχέση και το σκοπό επεξεργασίας. Σε κάθε περίπτωση επεξεργαζόμαστε μόνο τα δεδομένα σας τα οποία είναι κατάλληλα, συναφή και περιορίζονται στο αναγκαίο, για τους ως άνω σκοπούς, μέτρο, ενώ όταν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων δεν είναι πλέον αναγκαία, τα δεδομένα σας καταστρέφονται με ασφαλή τρόπο, εκτός εάν νόμος ορίζει διαφορετικά. Τα βασικά κριτήρια που λαμβάνουμε υπόψιν μας για τον καθορισμό του χρόνου τήρησης των προσωπικών σας στοιχείων είναι ο χρόνος παραγραφής των αξιώσεων που καθορίζεται από τη νομοθεσία και τα χρονικά όρια εντός των οποίων μία δημόσια αρχή μπορεί να απαιτήσει από εμάς να τις χορηγήσουμε πληροφορίες που τηρούμε στα αρχεία μας. Κατά κανόνα, δυνάμεθα να διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για μέγιστο χρονικό διάστημα είκοσι (20) ετών από την ολοκλήρωση της χορηγίας. Σε περίπτωση που υφίσταται σχετική εκκρεμής δίκη ενώπιον δικαστηρίων, θα διατηρούμε τα δεδομένα σας για έξι (6) έτη μετά το πέρας οιασδήποτε δικαστικής διαδικασίας.

Τα δεδομένα διατηρούνται επιπλέον για την περίπτωση που κληθούμε από αρμόδιες αρχές για την υποβολή στοιχείων λόγω νομικών υποχρεώσεων κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καταπολέμησης της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, διατήρησης αρχείων της εταιρείας για οικονομικούς και φορολογικούς σκοπούς.

Επίσης, θα διατηρούμε προσωπικά δεδομένα για σκοπούς παρουσίασης και επεξεργασίας σε περίπτωση δικαστικής ή νομικής διαδικασίας που εσείς, οι αρμόδιες Αρχές ή εμείς  ενδέχεται να συμμετέχουμε, λόγω της παροχής υπηρεσιών προς εσάς.

Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Τα Δικαιώματα των Προσωπικών σας Δεδομένων

Έχετε το δικαίωμα σε:

  • Πρόσβαση στις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε σε εμάς.
  • Αίτηση διόρθωσης προσωπικών δεδομένων που θεωρείτε εσφαλμένα.
  • Αίτημα περιορισμού της επεξεργασίας δεδομένων ·
  • Αίτημα διαγραφής δεδομένων.
  • Υποβολή ένστασης σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.
  • Αίτημα εξαγωγής των δεδομένων σας.

Επιπλέον, διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας ενώπιον της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση που θεωρείτε ότι παραβιάζεται η εφαρμοστέα νομοθεσία κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τα δικαιώματά σας μπορούν να ασκηθούν σύμφωνα με το Νόμο, ο οποίος προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για την άσκηση αυτών των δικαιωμάτων.

Μπορείτε να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα επικοινωνώντας μαζί μας στο sponsorships@betshop.gr

Έχετε επίσης το δικαίωμα να καταθέσετε μια καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, μέσω της ιστοσελίδας  www.idpc.org.mt

Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε να καταθέσετε μια καταγγελία στην τοπική αρχή προστασίας δεδομένων σας.

Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα τοπικά στοιχεία επικοινωνίας της Αρχής Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση

https://edpb.europa.eu/about-edpb/board/members_en

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου

Τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως θα γίνουν στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο μέλλον θα δημοσιευθούν από αυτή τη σελίδα στον ιστότοπο και θα ισχύουν από τη στιγμή της δημοσίευσής τους. Όταν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα σας προσφέρουμε την ευκαιρία να δείτε τις αλλαγές αυτές και να αποφασίσετε αν επιθυμείτε να παραμείνετε πελάτης μας πριν τεθούν σε ισχύ.